Cum sa ajungi acolo

Race Village

Locatia in care se vor desfasura toate activitatile din cadrul evenimentului este situata la Cheile Gradistei – Resortul Fundata, o statiune de nivel Olimpic, care a gazduit in trecut o serie de evenimente sportive internationale de prestigiu. Accesul se poate face usor prin transport auto si sunt disponibile locuri de parcare pentru toti ciclistii inregistrati.

Localizare Google Maps: click aici

Cu masina: la Cheile Gradistei РResortul Fundata,  poti ajunge urmand drumul national DN73 (Rucar-Bran-Moeciu). Apoi intri pe DN73F in Moeciu de Jos si urmezi indicatiile catre statiunea Cheile Gradistei РResortul Fundata.

Cu trenul: nu exista rute de tren care sa iti permita accesul direct sau facil la Race Village.

Cu avionul/ transfer de la aeroport sau din oras: in cazul in care calatoresti cu avionul, poti opta pentru serviciul de transport in cadrul procesului de inscriere, valabil pentru o persoana si o bicicleta. Te rugam sa iei legatura cu noi si sa ne transmiti datele de calatorie cat mai rapid posibil, pana cel tarziu pe 27 iulie. Iti recomandam sa ajungi in Bucuresti, pe Aeroportul International Henri Coanda, pana cel tarziu miercuri, 15 august 2018, la ora 17:00. Daca zborul tau aterizeaza dupa ziua si ora recomandata, te rugam sa iei legatura cu noi ca sa iti putem confirma disponibilitatea serviciului de transport.