Cum sa ajungi acolo

Race Village

Locatia in care se vor desfasura toate activitatile din cadrul evenimentului este situata la Cheile Gradistei – Resortul Fundata, o statiune de nivel Olimpic, care a gazduit in trecut o serie de evenimente sportive internationale de prestigiu. Accesul se poate face usor prin transport auto si sunt disponibile locuri de parcare pentru toti ciclistii inregistrati.

Localizare Google Maps: click aici

Cu masina: la Cheile Gradistei – Resortul Fundata,  poti ajunge urmand drumul national DN73 (Rucar-Bran-Moeciu). Apoi intri pe DN73F in Moeciu de Jos si urmezi indicatiile catre statiunea Cheile Gradistei – Resortul Fundata.

Cu trenul: nu exista rute de tren care sa iti permita accesul direct sau facil la Race Village.

Cu avionul/ transfer de la aeroport sau din oras: in cazul in care calatoresti cu avionul, te rugam sa iei legatura cu noi si vom organiza un transfer de la aeroport sau un transfer de oras adecvat pentru tine si bicicleta ta. Iti recomandam sa ajungi in Bucuresti, pe Aeroportul International Henri Coanda, pana cel tarziu joi, 21 septembrie 2017, la ora 7:00 A.M.

Sinaia, Prahova

Localizare Google Maps: click aici

Sinaia este orasul de unde va incepe prima etapa. Toate celelalte etape incep si se termina la Race Village. Iti oferim un serviciu de transfer pentru tine si bicicleta ta de la Race Village la Sinaia, in ziua primei etape – vineri, 22 septembrie 2017.

Orice rider care decide sa utilizeze orice alt mijloc de transport trebuie sa ne informeze in scris, prin intermediul paginii oficiale de Contact, pana la inchiderea inscrierilor, sau se va confrunta cu posibilitatea de a fi descalificat din competitie.