Info inscrieri & Regulament

Iti multumim pentru ca esti interesat sa te inscrii la a 2-a editie a CARPATHIAN MTB EPIC, o cursa individuala pe etape unica si cu adevarat provocatoare. Pentru orice intrebare legata de intregul proces, lasa-ne un mesaj prin intermediul paginii oficiale de Contact.

Formatul evenimentului

La editia din 2018 CARPATHIAN MTB EPIC, atat experienta 4-day Epic cat si 1-day Challenge sunt evenimente de tip individual. Fiecare rider trebuie sa treaca prin procedura de inregistrare.

Taxe de inscriere

Inscrierile se deschid pe data de 14 februarie 2018 si se inchid pe data de 10 august 2018.

Preturi speciale, reduse cu 40%, sunt disponibile la cerere, pentru riderii cu resedinta in Romania, prin intermediul programului de dezvoltare regionala a sportului de masa sustinut de Fundatia ProAm Events, pana la data de 29 iulie 2018. Numarul de inscrieri disponibile la preturi speciale este limitat la 50. Discount-urile sunt oferite in ordinea primirii solicitarilor prin intermediul paginii Contact si se aplica doar pentru pretul de inscriere Standard al cursei 4-day EPIC, nu si pentru optionalele disponibile in procesul de inscriere.

Oferte de discount pentru cluburile de ciclism afiliate la federatiile nationale dar si oferte pentru grupurile de rideri sunt disponibile, la cerere, prin intermediul formularului de Contact.

Numar de inscrieri 4-day EPIC pret Standard* 1-day Challenge pret Standard**
Pana la 31.03.2018 sau primele 75 inscrieri 499 Euro 49 Euro
Intre 1.04.2018 – 29.07.2018 sau intre 76 si 100 inscrieri 539 Euro 59 Euro
Dupa 29.07.2018 sau peste 100 inscrieri 579 Euro 69 Euro

*Pretul standard pentru 4-day EPIC include un pachet complet de cazare (3 nopti / 16-19 aug.), mese si servicii, descrise in Experienta. Mai multe upgrade-uri sunt disponibile si se achizitioneaza separat, in timpul procesului de inregistrare. Preturile speciale de inscriere, disponibile pentru participantii din Romania, pot fi solicitate prin intermediul paginii de Contact.

**Pretul standard pentru 1-day Challenge include bufetul de ramas bun dar si un pachet de servicii, descrise in Experienta. Mai multe upgrade-uri sunt disponibile si se achizitioneaza separat, in timpul procesului de inregistrare. Cazarea in Race Village pentru participantii inscrisi in cursa 1-day Challenge, nu poate fi achizitionata prin intermediul formularului de inscriere.

Conditii pentru inregistrare

CARPATHIAN MTB EPIC este un eveniment individual solicitant, deschis atat sportivilor acreditati de UCI (Uniunii Cicliste Internationale), pasionatilor de ciclism experimentati, precum si riderilor amatori. Varsta minima pentru inregistrarea in oricare dintre cursele 4-day EPIC sau 1-day Challenge este 19 ani, impliniti pana in prima zi de competitie.

Recomandam cu fermitate participantilor sa efectueze un examen medical complet, cu o luna sau mai putin inainte de a ajunge la cursa. Este responsabilitatea fiecarui concurent sa se asigure ca a dobandit o experienta suficienta in ciclism si ca a ajuns la nivelul de fitness necesar pentru a participa la acest eveniment. Toti riderii vor semna o declaratie pe propria raspundere la biroul de inregistrare ca parte a procedurii de ridicare a pachetului de participare.

Categorii de concurs si premii

Urmatoarele categorii de concurs sunt organizate in editia 2018. O descrierea completa a premiilor oferite la acest eveniment este disponibila intr-o sectiunea separata – Premii.

4-day EPIC

 • Masculin | 19+ ani (rideri licentiati si nelicentiati)
 • Feminin | 19+ ani (rideri licentiati si nelicentiati)
 • Masculin | 19-39 ani (rideri nelicentiati)
 • Masculin | 40-49 ani (rideri nelicentiati)
 • Masculin | 50+ ani (rideri nelicentiati)
 • Feminin | 19-39 ani (rideri nelicentiati)
 • Feminin | 40+ ani (rideri nelicentiati)

1-day Challenge

 • Masculin | 19-39 ani (rideri nelicentiati)
 • Masculin | 40-49 ani (rideri nelicentiati)
 • Masculin | 50+ ani (rideri nelicentiati)
 • Feminin | 19-39 ani (rideri nelicentiati)
 • Feminin | 40+ ani (rideri nelicentiati)

Regulile cursei. Termeni si conditii. Politica de retur si anulare a inscrierii

Te rugam sa te asiguri ca citesti, intelegi si este de acord cu toate documentele oficiale cu privire la inscrierea si participarea la eveniment. Inscrierea in cursa prespune consimtamantul implicit asupra regulilor cursei, termenilor si conditiilor de participare, politicii de retur si anulare a inscrierii descrise in Regulamentul oficial si pe aceasta pagina, in sectiunile de mai jos.

Descarca Regulamentul oficial CARPATHIAN MTB EPIC

Politica de inscrieri

Transferul intr-un alt eveniment

Toate solicitarile de transfer trebuie sa aiba loc inainte de 1 iulie 2018 si sa fie trimise prin intermediul paginii oficiale de Contact. Te rugam sa ai in vedere urmatoarele informatii atunci cand soliciti un astfel de transfer:

 • Acceptarea transferului NU va avea loc daca evenimentul pentru care faci solicitarea nu mai are locuri disponibile;
 • Daca transferul de la 1-day Challenge la 4-day EPIC este posibil si acceptat, va fi nevoie sa achiti diferenta dintre taxele de participare, in baza preturilor disponibile la momentul acceptarii transferului. Toate upgrade-urile posibile, cum ar fi planul de masaje, vor fi aprobate in functie de disponibilitate;
 • Daca transferul de la 4-day EPIC la 1-day Challenge este posibil si acceptat, din pacate nu vom putea returna diferenta dintre taxele de participare.

Drept consecinta a transferului, orice element personalizat parte a pachetului de participare, cum ar fi numarul de concurs, va fi anulat si inlocuit cu un element similar, nepersonalizat.

Transferul inscrierii catre un rider neinregistrat

Toate solicitarile de transfer trebuie sa aiba loc inainte de 1 iulie 2018 si sa fie trimise prin intermediul paginii oficiale de Contact. Daca cererea este validata, o taxa nereturnabila de 30 Euro trebuie sa fie achitata pana la data de 6 iulie 2018 pentru ca procedura de transfer sa aiba loc. Te rugam sa ai in vedere ca toate upgrade-urile vor fi transferabile doar ca parte dintr-o inscriere generala si nu pot face obiectul unui transfer ca elemente distincte.

Drept consecinta a transferului, orice element personalizat parte a pachetului de participare, cum ar fi numarul de concurs, va fi anulat si inlocuit cu un element similar, nepersonalizat.

Anularea inscrierii

Anularea inscrierii este posibila doar in anumite conditii stricte. Toate solicitarile trebuie sa aiba loc inainte de 1 iulie 2018 si sa fie trimise prin intermediul paginii oficiale de Contact. Cererile de anulare primite dupa data limita vor fi respinse, date fiind angajamentele contractuale stabilite cu furnizorii de servicii si cazare. Daca o anulare este validata, urmatoarele conditii de retur se aplica:

Data trimiterii cererii Refund (procent din taxa de participare / upgrade-urile optionale nu sunt incluse)
Inainte de 1 mai 2018 70%
Intre 2 mai si 30 iunie 2018 50%
Dupa 1 iulie 2018 Nu se returneaza

Te rugam sa ai in vedere ca inscrierile platite pentru editia din 2018 a CARPATHIAN MTB EPIC nu pot fi transferate pentru editia din 2019 a evenimentului.

Daca organizatorii anuleaza o inscriere sau descalifica un participant drept consecinta a incalcarii regulilor concursului, nu se va returna nicio suma de bani. Intrand in cursa, toti participantii accepta ca in caz de forta majora care obliga organizatorii sa anuleze evenimentului, nu se vor returna taxele de participare.

Upgrade-urile optionale achizitionate nu sunt transferabile si nici nu pot fi obiectul politicii de retur, ca elemente distincte. Cu toate acestea, daca reusim sa vindem produsul optional unui alt rider si anularea inscrierii a fost acceptata, vom returna suma platita, minus o taxa de administrare de 15%, aplicabila valorii totale a upgrade-urilor.