Inscrieri

Iti multumim pentru interesul de a te alatura CARPATHIAN MTB EPIC, o cursa MTB pe etape cu adevarat unica si provocatoare. Procesul de inscriere este realizat prin intermediul sistemului Riders Club (www.ridersclub.ro) & MPG Timing, partener oficial al MyLaps in Romania.

Inscrierile sunt DESCHISE

Acceseaza pagina de inscrieri prin click pe link-ul de mai jos (vei fi directionat catre site-ul http://www.ridersclub.ro):

CLICK AICI PENTRU INSCRIERI 2018

—————————–

Inainte de a te inscrie, te rugam sa citesti informatiile disponibile pe pagina Info inscrieri.

Procesul de inscrieriere presupune urmatorii pasi:

  • Pasul 1: este necesar sa iti creezi un cont Riders Club in cazul in care nu ai deja unul.
  • PasulĀ 2: inscrierea poate fi accesata. Ultima etapa a inscrierii iti va prezenta optiunile de plata, dupa cum urmeaza: cash, doar in Bucuresti, la sediul MPG, transfer bancar sau plata online cu cardul, prin intermediul PayU, unul dintre cei mai mari procesatori de plati online din Europa.
  • PasulĀ 3: de indata ce plata este validata, vei primi un email ce contine numarul de concurs care ti-a fost alocat de sistem. Listele de participanti vor fi disponibile cu cel putin 2 saptamani inainte de eveniment.

Pentru intrebari legate de prezenta ta in cursa, te rugam sa ne contactezi prin intermediul paginii oficiale de Contact.