Inscrieri

Iti multumim pentru interesul de a te alatura CARPATHIAN MTB EPIC, o cursa MTB pe etape cu adevarat unica si provocatoare, organizata in una dintre ultimele regiuni salbatice din Europa, muntii Carpati din Romania. Procesul de inscriere este realizat prin intermediul sistemului Riders Club (http://www.ridersclub.ro) & MPG Timing, partener oficial al MyLaps in Romania.

Link inscrieri

Inainte de a te inscrie, te rugam sa citesti informatiile disponibile pe pagina Info inscrieri. Acceseaza pagina de inscrieri prin click pe link-ul de mai jos. Procesul de inscriere este realizat prin intermediul platformei de inscrieri Riders Club (http://www.ridersclub.ro) & MPG Timing, partener oficial al MyLaps in Romania.

Inscrierile sunt INCHISE pentru editia 2018.

Procedura de inscriere

PASUL 1 – Autentifica-te sau Creaza un nou cont Riders Club

Inregistrarea in concurs poate fi accesata prin intermediul platformei de inscrieri Riders Club: Link inscrieri.

In cazul in care nu ai deja un cont Riders Club, va trebui sa iti creezi unul. Te rugam sa ai in vedere ca in cazul in care ai participat la editiile anterioare ale Carpathian MTB Epic sau ale unei curse Riders Club deja ai un cont valid si nu este necesar sa creezi unul nou.

Crearea unui cont Riders Club presupune validarea e-mail-ului asociat contului – in acest sens, vei primi un link de validare de indata ce ti-ai creat contul (verifica si folder-ul SPAM). Daca nu ai primit link-ul de validare, te rugam sa iei legatura cu noi prin intermediul paginii oficiale de Contact. De indata ce vei da click pe link-ul de validare a contului Riders Club, vei fi directionat catre formularul de inscriere in concurs, in Pasul 2.

PASUL 2 – Completeaza formularul de inscriere

Inscrierea in concurs poate fi accesata. Te rugam sa introduci toate informatiile necesare in Formularul de inscriere.

PASUL 3 – Descrierea inscrierii & Plata

Te rugam sa verifici ca toate datele introduse in formularul de inscriere sunt corecte.

Poti sa alegi sa faci plata online, prin intermediul procesatorului PayU, una dintre cele mai mari platforme de plati online din Europa. De asemenea, ai optiunea de a solicita sa faci un transfer bancar, caz in care vei fi contactat in cel mult o zi lucratoare.

PASUL 4 – Validarea Inscrierii si a Platii

De indata ce plata a fost validata, vei primi un e-mail ce va contine numarul tau de concurs, sumarul inscrierii si optionalelor pe care le-ai ales. Listele de participanti vor fi disponibile cu aproximativ 2 saptamani inainte de startul cursei. Pentru intrebari legate de prezenta ta la eveniment, te rugam sa ne contactezi prin intermediul paginii oficiale de Contact.

*Mai jos este prezentat un demo al e-mail-ului de confirmare a inscrierii in concurs.