Prezentare

Bine ai venit la a 2-a editie a CARPATHIAN MTB EPIC! Indiferent daca alegi aventura 4-day EPIC, incepand cu Prologul pe 16 august, sau accepti o provocare autentica in cursa 1-day Challenge, din 19 august, iti promitem sa te incantam cu experiente la limita desfasurate in inima ultimelor regiuni salbatice din Europa – muntii Carpati ai Romaniei. In 2018, toate cursele au un format SOLO.

Da curs aventurii! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te concentrezi pe experienta ta pe doua roti. Noi vom avea grija de restul. CARPATHIAN MTB EPIC este un concurs MTB pe etape de tip full-service care iti permite sa te focusezi doar pe competitie. Asadar, concentreaza-te si pedaleaza pe parcursul a 180 km intr-un peisaj natural deosebit si pe durata unei urcari de 8,500 de metri prin unii dintre cei mai impresionanti munti din Romania. Toate etapele iau startul si se termina in Race Village, la Cheile Gradistei – Resort Fundata.

Entuziasm. Urias. CARPATHIAN MTB EPIC, eveniment sustinut de Banca Transilvania si Gatorade, in calitate de Sponsori Oficiali, ridica standardul in ceea ce priveste serviciile si intreaga experienta, dar si vizibilitatea atat pentru ciclisti cat si pentru spectatori. Editia din 2018 a evenimentului va beneficia de o ampla campanie de promovare ce vizeaza o acoperire mediatica importanta prin transmisiuni televizate si aparitii in print si online deopotriva. Evenimentul va transmite senzatiile din curse si emotia reala a aventurii tuturor fanilor si suporterilor.

Cine poate intra in cursa? Evenimentul este dedicat sportivilor acreditati de UCI (Uniunii Cicliste Internationale), pasionatilor de ciclism experimentati, precum si riderilor amatori, care vor gasi experienta provocatoare si una care le va schimba viata in acelasi timp. Pentru a putea da curs aventurii 4-day EPIC sau 1-day Challenge, participantii trebuie sa aiba cel putin 19 ani impliniti in prima zi de competitie. Recomandam cu fermitate participantilor sa efectueze un examen medical complet, cu o luna sau mai putin timp, inainte de a ajunge la cursa. Este responsabilitatea fiecarui concurent sa se asigure ca a dobandit o experienta suficienta in ciclism si ca a ajuns la nivelul de fitness necesar pentru a participa la acest eveniment.

4-day EPIC
180 km, 8,500 m diferenta de nivel
1-day Challenge
40 km, 1,700 m diferenta de nivel

Cucereste Carpatii salbatici

Cursa

 • Experienta SOLO unica!
 • Single track-uri, paduri nesfarsite, coborari rapide, urcari de proportii EPICE.
 • Vederi uimitoare, peisaje unice gasite in una dintre ultimele regiuni salbatice ale Europei.

Experienta

 • Libertate fara limite, cu fiecare atingere a pedalei.
 • Complet detasat, cu adevarat conectat la tot ce te inconjoara.
 • Un singur scop. Concentrat. Pregatit pentru ceva maret.
 • Provocat, testat, reintinerit, renascut. Un ciclist mai bun.
 • Wild. Rugged. EPIC!

Calatoria

 • Aventura ce intareste caracterul. Comunitate.
 • Petreceri tematice primitoare si vesele la sfarsitul fiecarei etape.
 • Race Village de nivel Olimpic pentru toate etapele competitiei.
Prezentare - Carpathian MTB Epic
Prezentare - Carpathian MTB Epic
Prezentare - Carpathian MTB Epic
Prezentare - Carpathian MTB Epic
Prezentare - Carpathian MTB Epic
Prezentare - Carpathian MTB Epic
Prezentare - Carpathian MTB Epic
Prezentare - Carpathian MTB Epic
Prezentare - Carpathian MTB Epic