Sponsori

Suntem incantati sa colaboram cu branduri de top pentru a 2-a editie a CARPATHIAN MTB EPIC! Ne exprimam recunostinta fata de toti sponsorii si partenerii care au crezut in viziunea noastra si s-au alaturat eforturilor noastre de a promova cresterea ciclismului montan. Impreuna, cream un eveniment cu adevarat uimitor, cu un format special de inalta calitate, care urmeaza sa fie pozitionat in anii urmatori ca una dintre cele mai importante competitii de ciclism montan pe etape din lume.

Official Sponsors

BANCA TRANSILVANIA

Banca Transilvania este a doua banca din Romania, in functie de active. Activitatea sa este organizata pe trei linii principale de business: Corporate, IMM si Retail. BT. Banca Transilvania este in Top 10 cei mai doriti angajatori in randul, cat si unul dintre cele mai puternice branduri romanesti.

GATORADE

Gatorade este bautura sportiva numarul 1 in lume, care sarbatoreste mai bine de 50 de ani de inovatie. Formula stiintifica a bauturii Gatorade este recunoscuta de catre atleti si persoane active ca fiind un element indispensabil pentru o hidratare perfecta inainte, in timpul si dupa antrenamente si competitii. Gatorade este produsa de PepsiCo, fiind distribuita in 69 de tari.

Official Suppliers & Partners

Bosch - Technical partner

Grupul Bosch este un lider mondial in furnizarea de tehnologie si servicii auto si industriale. Obiectivul strategic al Grupului Bosch este de a crea solutii pentru o viata conectata la tehnologie, imbunatatind calitatea acesteia in intreaga lume cu produse si servicii care sunt inovatoare si trezesc entuziasm. Bosch creeaza tehnologie care este "inventata pentru viata"!

GoldNutrition

GoldNutrition este brandul pentru sportivi nr. 1 in Portugalia inca din 2003. Produsele GoldNutrition sunt certificate in laboratoare din UE, laboratoare ce respecta toate standardele internationale de calitate.

ProFructta

Cheile Gradistei - Resort Fundata

Cheile Gradistei este un complex turistic deosebit, de nivel Olimpic, situat in inima Romaniei, in localitatea Moeciu de Jos, langa Parcul National Bucegi. Cheile Gradistei - Resortul Fundata, care a gazduit in 2013 proba de Biathlon in cadrul Festivalului Olimpic al Tineretului European, din judetul Brasov, este cea mai buna alegere pentru organizarea zonei de Start/Finish si a tuturor activitarilor din Race Village al CARPATHIAN MTB EPIC.

Tractalis - Tracking partner

Tractalis este specializat in dezvoltarea sistemelor dedicate urmaririi prin GPS. Aplicatia web si aplicatiile pentru telefoanele mobile imbunatatesc experienta spectatorilor si participantilor evenimentelor sportive. www.tractalis.com

Autoritati

Ministerul Tineretului si Sportului

Ministerul Turismului

Federatia Romana de Ciclism

Federatia Romana de Ciclism este principala platforma a ciclismului de performanta din tara, cel mai important scop al sau fiind organizarea si coordonarea activitatii cicliste si a echipelor nationale. Pe pagina oficiala - www.federatiadeciclism.ro - se pot gasi regulamentele si reglementarile nationale si internationale, precum si diverse informatii de interes pentru practicantii acestui sport si pentru cei care urmaresc evolutia sportivilor romani.

Salvamont Romania

Parcul National Piatra Craiului

Parcul Natural Bucegi

ROMSILVA

Centrul ROMANIA – CSTP, Conventia Carpatica

Consiliul Judetean Brasov

Fundatia Conservation Carpathia

Supporters

CANAH

MITSUBISHI MOTORS

Kronenbourg 1664

EXPO OSIM

Pe piata din Romania, EXPO OSIM este printre cei mai mari distribuitori de scule electrice profesionale si utilaje de mica mecanizare pentru constructii, oferind servicii complete clientiilor. http://www.expotehnica.ro

LA VITTA

Domeniile Urlati

Podgoria Dealu Mare își are rădăcini adânci în istoria locului. Cele 110 de hectare din patrimoniul companiei, împărțite între Urlați și Ceptura, din care 35 provenite din replantări, au avantajul expunerii totale spre sud, fapt ce asigură o insolație maximă de-a lungul perioadei de vegetație. Situarea la aceeași latitudine cu Bordeaux, oferă regiunii vini-viticole Dealu Mare posibilitatea obținerii unor vinuri roșii și albe de excepție. Pasiunea și atenția cu care vinurile au fost create au adus în timp aprecieri la numeroase concursuri interne și internaționale, obținându-se distincții pentru vinurile special create canalului Horeca: Incantation, Saac, Paganus și Trei Pești.

Terapie pentru Miscare

Zimbria

TOROCKOI

Legume Fericite

Brailla - Nr. 1 in Italia

Eisberg

Organic India

ORGANIC INDIA, companie considerata reper global in materie de sustenabilitate, produce suplimente naturale si ceaiuri Tulsi din plante ayurvedice integrale, 100% certificate organic. Descopera Adevarata Stare de Bine! www.organicindia.ro

PaperCups.ro

ROMDIST PACKAGING

AmBike

Ambulanta de Biciclete a aparut din pasiunea pentru ciclism si din dorinta de a oferi servicii tehnice rapide si de calitate riderilor. In 2 ani de la lansare, AmBike a oferit servicii pentru mii de biciclete.

Romania Salbatica

Romania Salbatica, proiect initiat de fotograful Dan Dinu in colaborare cu World Wide Fund for Nature si s-a transformat in cel mai amplu proiect de fotografie de natura din tara. Cele mai spectaculoase zone din parcurile nationale si naturale au fost surprinse in imagini ce constituie o colectie publica de fotografii de calitate din ariile protejate ale Romaniei.

NTD Films

Filme documentare despre natura parte din proiectul Romania Salbatica.

MAINFREIGHT - Partener Logistic

Bio NATUR

Media Partners

Radio Guerilla

Freerider.ro

FreeRider.ro, cea mai citita revista online de biciclete de pe piata locala, este unul dintre partenerii media principali ai evenimentului si sustine activ dezvoltarea competitiilor cicliste in Romania.

PRIMA TV

TVR

International Mountain Bike Magazine

https://www.imbikemag.com/

Biciclistul

Biciclistul.ro este unul dintre cele mai populare bloguri romanesti dedicate ciclismului, alergarii si triatlonului. Pe acest blog poti citi stiri despre competitii sportive si despre atleti.

Bike FM

Transilvania 365