Sponsori

Suntem incantati sa colaboram cu branduri de top pentru prima editie a CARPATHIAN MTB EPIC! Ne exprimam recunostinta fata de toti sponsorii si partenerii care au crezut in viziunea noastra si s-au alaturat eforturilor noastre de a promova cresterea ciclismului montan. Impreuna, cream un eveniment cu adevarat uimitor, cu un format special de inalta calitate, care urmeaza sa fie pozitionat in anii urmatori ca una dintre cele mai importante competitii de ciclism montan pe etape din lume.

Official Sponsors

BANCA TRANSILVANIA

Banca Transilvania este a doua banca din Romania, in functie de active. Activitatea sa este organizata pe trei linii principale de business: Corporate, IMM si Retail. BT. Banca Transilvania este in Top 10 cei mai doriti angajatori in randul, cat si unul dintre cele mai puternice branduri romanesti.

GATORADE

Gatorade este bautura sportiva numarul 1 in lume, care sarbatoreste mai bine de 50 de ani de inovatie. Formula stiintifica a bauturii Gatorade este recunoscuta de catre atleti si persoane active ca fiind un element indispensabil pentru o hidratare perfecta inainte, in timpul si dupa antrenamente si competitii. Gatorade este produsa de PepsiCo, fiind distribuita in 69 de tari.

Official Suppliers & Partners

Kaufland X-Treme Games

Kaufland se numara printre cele mai importante companii de retail din Europa si este prezenta in Romania cu 115 magazine. Programele CSR reprezinta o componenta cheie a strategiei Kaufland. Compania sprijina proiectele educationale, protectia mediului si proiectele care promoveaza un stil de viata sanatos.

Bosch - Technical partner

Grupul Bosch este un lider mondial in furnizarea de tehnologie si servicii auto si industriale. Obiectivul strategic al Grupului Bosch este de a crea solutii pentru o viata conectata la tehnologie, imbunatatind calitatea acesteia in intreaga lume cu produse si servicii care sunt inovatoare si trezesc entuziasm. Bosch creeaza tehnologie care este "inventata pentru viata"!

GoldNutrition

GoldNutrition este brandul pentru sportivi nr. 1 in Portugalia inca din 2003. Produsele GoldNutrition sunt certificate in laboratoare din UE, laboratoare ce respecta toate standardele internationale de calitate.

World Class

World Class Romania este lider de piata in industria autohtona de Health & Fitness si numara in prezent 30 de centre in toata tara si peste 50.000 de membri. Odata intrat in lumea World Class, ai acces nelimitat la programe si concepte exclusive de antrenamente, create de Les Mills si expertii World Class.

Suunto

SUUNTO s-a nascut in 1936 cand inginerul finlandez Tuomas Vohlonen, practicant de orientare sportiva, a inventat metoda de productie in masa pentru busola umpluta cu lichid. De atunci, Suunto s-a aflat in fruntea designului si inovatiei ceasurilor sport, calculatoarelor de scufundare si instrumentelor sport utilizate de catre aventurierii de pe tot globul.

Cheile Gradistei - Resort Fundata

Cheile Gradistei este un complex turistic deosebit, de nivel Olimpic, situat in inima Romaniei, in localitatea Moeciu de Jos, langa Parcul National Bucegi. Cheile Gradistei - Resortul Fundata, care a gazduit in 2013 proba de Biathlon in cadrul Festivalului Olimpic al Tineretului European, din judetul Brasov, este cea mai buna alegere pentru organizarea zonei de Start/Finish si a tuturor activitarilor din Race Village al CARPATHIAN MTB EPIC.

Autoritati

Ministerul Tineretului si Sportului

Ministerul Apelor si Padurilor

Ministerul Turismului

Federatia Romana de Ciclism

Federatia Romana de Ciclism este principala platforma a ciclismului de performanta din tara, cel mai important scop al sau fiind organizarea si coordonarea activitatii cicliste si a echipelor nationale. Pe pagina oficiala - www.federatiadeciclism.ro - se pot gasi regulamentele si reglementarile nationale si internationale, precum si diverse informatii de interes pentru practicantii acestui sport si pentru cei care urmaresc evolutia sportivilor romani.

Parcul National Piatra Craiului

Parcul Natural Bucegi

Consiliul Judetean Brasov

Primaria Orasului Sinaia

Conventia Carpatica

Supporters

Tuborg NA

Din aprilie 2015, consumatorii se bucura de Tuborg cu 0,0% alcool dar cu acelasi gust al unei beri internationale premium. Prezent in Romania din 1997, Tuborg detine o pozitie puternica pe segmentul premium, remarcandu-se ca un brand inovator, dinamic, in permanenta expansiune. Tuborg inseamna inspiratie, inovatie si neprevazut!

Krönenbourg Blanc 1664

Krönenbourg Blanc 1664 este o bere din grau, proaspata si fructata, dominata de arome de citrice si coriandru. E produsa din “caviarul hameiului”, Strisselspalt - un tip de hamei unic, exclusiv cultivat in Franta, precum si din culturi speciale de drojdie si malt atent selectionate. E produsa inca din 1664 si ilustreaza eleganta si gustul Frantei. Aceasta bere face parte din portofoliul URBB de la inceputul lui 2017.

Mio

Mio, lider global in produse pe baza de GPS si in Camere video auto, dezvolta produse ce permit utilizatorilor sa beneficieze de ultimele dezvoltari ale serviciilor bazate pe GPS. Fondata in 2002, Compania are activitati in America de Nord, America de Sud, Asia, China, Europa, Orientul Mijlociu, Rusia si Taiwan. https://eu.mio.com/ro_ro/

AmBike

Ambulanta de Biciclete a aparut din pasiunea pentru ciclism si din dorinta de a oferi servicii tehnice rapide si de calitate riderilor. In 2 ani de la lansare, AmBike a oferit servicii pentru mii de biciclete.

Romania Salbatica

Romania Salbatica, proiect initiat de fotograful Dan Dinu in colaborare cu World Wide Fund for Nature si s-a transformat in cel mai amplu proiect de fotografie de natura din tara. Cele mai spectaculoase zone din parcurile nationale si naturale au fost surprinse in imagini ce constituie o colectie publica de fotografii de calitate din ariile protejate ale Romaniei.

NTD Films

Filme documentare despre natura parte din proiectul Romania Salbatica.

Media Partners

Kiss FM

Kiss FM, radioul numarul 1 din Romania, este partenerul media oficial al CARPATHIAN MTB EPIC. Kiss FM sustine pasiunea pentru ciclism si un stil de viata activ!

Libertatea

Libertatea a devenit din 2001 cel mai citit ziar din Romania, cu peste 3,17 milioane de clienti unici. Cotidianul apartie trustului media Ringier, cea mai mare companie media elvetiana cu prezenta internationala.

Freerider.ro

FreeRider.ro, cea mai citita revista online de biciclete de pe piata locala, este unul dintre partenerii media principali ai evenimentului si sustine activ dezvoltarea competitiilor cicliste in Romania.

eJobs

eJobs iti ofera peste 36.000 de locuri de munca, disponibile in tara si in strainatate, si militeaza pentru cresterea nivelului de fericire in viata profesionala. eJobs.ro este cel mai mare portal de joburi din Romania.

Biciclistul

Biciclistul.ro este unul dintre cele mai populare bloguri romanesti dedicate ciclismului, alergarii si triatlonului. Pe acest blog poti citi stiri despre competitii sportive si despre atleti.

Inga Media

Inga Media sustine activ promovoarea competitiilor sportive prin spoturi outdoor dedicate unui public larg si eterogen.

Comunicatedepresa.ro

Comunicatedepresa.ro se asigura ca toate informatiile transmise despre eveniment vor ajunge rapid si eficient, in aceeasi zi la publicul larg din Romania, la organizatii, institutii, companii si mass-media.

Bike FM

Bikefm.ro este un site dedicat competitiilor MTB & sosea, triatlon, alergare si trail si poti gasi acolo stiri si calendare de concursuri.

Biz Brasov

Transilvania 365