Atletul Olimpic Vitor Gamito va accepta provocarea la Carpathian MTB Epic 2018

04.30.2018

MPG Romania este onorata sa ii ureze bun venit lui Vitor Gamito, atlet olimpic si unul dintre cei mai buni ciclisti de pe plan international, la cea de-a doua editie a Carpathian MTB Epic!

Ciclist si antrenor profesionist, Vitor Gamito s-a nascut in Lisabona, Portugalia, si are o bogata istorie sportiva si realizari admirabile. In ultimii doi ani, faimosul mountain biker, in varsta de 48 de ani, a castigat titlurile de campion al Turului MTB al Portugaliei UCI, Algarve Bike Challenge si Alpen Tour Trophy la categoria Master, iar in 2015 a obtinut locul 4 la Absa Cape Epic, la categoria Master. Alte evenimente notabile din istoria sa sportiva au avut loc in 2000, cand Vitor a castigat Turul Portugaliei la ciclism rutier si a participat la Jocurile Olimpice de la Sydney.

Din perspectiva concurentului profesionist, dar si din cea a antrenorului, Vitor considera ca: “Ciclismul se caracterizeaza printr-o mare solicitare fizica si un consum caloric foarte ridicat. Rezistenta – capacitatea maxima de consum de oxigen – si recuperarea sunt factori-cheie pentru a asigura performanta sportiva a atletului”.

Vitor Gamito va lua startul la Carpathian MTB Epic in calitate de Ambasador GoldNutrition si reprezinta un concurent de temut pentru ceilalti participanti.

Aflat la cea de a doua editie, Carpathian MTB Epic este primul eveniment de mountain bike multi-etapa din Romania inscris in calendarul international UCI, la categoria S2, si va fi organizat  in perioada 16-19 August 2018, la Cheile Gradistei – Fundata, un complex de nivel Olimpic din judetul Brasov.

Competitia este deschisa atat ciclistilor profesionisti, cat si celor amatori. Inregistrarile sunt deschise online pe pagina oficiala pana pe 5 august 2018: http://www.carpathianmtb.ro/ro.

Ii uram bun venit lui Vitor si mult succes!