CARPATHIAN MTB EPIC – competitie UCI din 2018!

09.24.2017

In aceste zile traim aventura montana CARPATHIAN MTB EPIC la maxim! Competitia pe etape se desfasoara la Cheile Gradistei – Fundata, in judetul Brasov, si ne bucuram de atmosfera deosebita si de frumusetea naturii salbatice din inima Carpatilor.

In acest an, CARPATHIAN MTB EPIC si-a facut debutul pe scena mondiala a ciclismului mountain bike si in randul competitiilor pe etape, si a adunat la start zeci de campioni internationali din 10 tari. Evenimentul de 4 zile, full-service de tipul „eat, ride & sleep”, va urca la un alt nivel insa de anul viitor, iar actiunea va fi si mai intensa pe traseele croite in munti.

Din 2018, CARPATHIAN MTB EPIC, organizata de ACS MPG, va fi o competitie UCI S2! Perioada de desfasurare a celei de a doua editii a evenimentului este 16-19 august 2018, fiind deja anuntata in calendarul Uniunii Cicliste Internationale – UCI, forul mondial in domeniul ciclismului. Race Village va fi amenajat in aceeasi locatie la Cheile Gradistei – Fundata, care detine o baza de pregatire de nivel Olimpic, fiind singura in acest moment care intruneste conditiile pentru organizarea acestui format de concurs, respectiv unul full-service.

Detaliile privind organizara celei de a 2-a editii a CARPATHIAN MTB EPIC vor fi comunicate pana la finalul acestui an.

Wild. Rugged. EPIC!

Te invitam sa accepti provocarea unei aventuri uimitoare in Carpati, asa ca iti recomandam sa iti rezervi data in calendar!