Regulament

Regulile cursei. Termeni si conditii. Politica de retur si anulare a inscrierii

Te rugam sa te asiguri ca citesti, intelegi si este de acord cu toate documentele oficiale cu privire la inscrierea si participarea la eveniment. Inscrierea in cursa prespune consimtamantul implicit asupra regulilor cursei, termenilor si conditiilor de participare, politicii de retur si anulare a inscrierii descrise in Regulamentul oficial si pe aceasta pagina, in sectiunile de mai jos.

Descarca Regulamentul oficial CARPATHIAN MTB EPIC 2019

Politica de inscrieri

Transferul intr-un alt eveniment

Toate solicitarile de transfer trebuie sa aiba loc inainte de 1 iulie 2019 si sa fie trimise prin intermediul paginii oficiale de Contact. Te rugam sa ai in vedere urmatoarele informatii atunci cand soliciti un astfel de transfer:

  • Acceptarea transferului NU va avea loc daca evenimentul pentru care faci solicitarea nu mai are locuri disponibile;
  • Daca transferul de la 1-day Challenge la 4-day EPIC este posibil si acceptat, va fi nevoie sa achiti diferenta dintre taxele de participare, in baza preturilor disponibile la momentul acceptarii transferului. Toate upgrade-urile posibile, cum ar fi serviciul de masaj, vor fi aprobate in functie de disponibilitate;
  • Daca transferul de la 4-day EPIC la 1-day Challenge este posibil si acceptat, din pacate nu vom putea returna diferenta dintre taxele de participare;
  • Drept consecinta a transferului, orice element personalizat parte a pachetului de participare va fi anulat si inlocuit cu un element similar, nepersonalizat.

Transferul inscrierii catre un rider neinregistrat

Toate solicitarile de transfer trebuie sa aiba loc inainte de 1 iulie 2019 si sa fie trimise prin intermediul paginii oficiale de Contact. Daca cererea este validata, o taxa nereturnabila de 50 Euro trebuie sa fie achitata pana la data de 6 iulie 2019 pentru ca procedura de transfer sa aiba loc. Te rugam sa ai in vedere ca toate upgrade-urile vor fi transferabile doar ca parte dintr-o inscriere generala si nu pot face obiectul unui transfer ca elemente distincte.

Drept consecinta a transferului, orice element personalizat parte a pachetului de participare va fi anulat si inlocuit cu un element similar, nepersonalizat.

Anularea inscrierii

Anularea inscrierii este posibila doar in anumite conditii stricte. Toate solicitarile trebuie sa aiba loc inainte de 1 iulie 2019 si sa fie trimise prin intermediul paginii oficiale de Contact. Cererile de anulare primite dupa data limita vor fi respinse, date fiind angajamentele contractuale stabilite cu furnizorii de servicii si cazare. Daca o anulare este validata, urmatoarele conditii de retur se aplica:

Data trimiterii cererii Refund (procent din taxa de participare / upgrade-urile optionale nu sunt incluse)
Inainte de 1 mai 2019 70%
Intre 2 mai si 30 iunie 2019 50%
Dupa 1 iulie 2019 No refund

Te rugam sa ai in vedere ca inscrierile platite pentru editia din 2019 a Carpathian MTB Epic nu pot fi transferate pentru editia din 2020 a evenimentului.

Daca organizatorii anuleaza o inscriere sau descalifica un participant drept consecinta a incalcarii regulilor concursului, nu se va returna nicio suma de bani. Intrand in cursa, toti participantii accepta ca in caz de forta majora care obliga organizatorii sa anuleze evenimentului, nu se vor returna taxele de participare.

Upgrade-urile optionale achizitionate nu sunt transferabile si nici nu pot fi obiectul politicii de retur, ca elemente distincte. Cu toate acestea, daca reusim sa vindem produsul optional unui alt rider si anularea inscrierii a fost acceptata, vom returna suma platita, minus o taxa de administrare de 25%, aplicabila valorii totale a upgrade-urilor.