Preturi speciale la inscrierea in CARPATHIAN MTB EPIC

05.16.2017

Fii gata sa cuceresti tinuturile salbatice ale Carpatilor pe durata unei experiente incredibile ce iti provoaca talentul si pasiunea pentru mountain biking! Echipa MPG iti ofera sansa de a descoperi una dintre ultimele regiuni salbatice ale Europei, intr-un eveniment de 4 zile full-service, la CARPATHIAN MTB EPIC!

Wild, Rugged, EPIC.

Cea mai noua aventura de MTB din calendarul international al curselor pe etape este programata pentru perioada 21-24 septembrie 2017 si lanseaza provocarea atat ciclistilor MTB profesionisti ce concureaza la nivel international, cat si riderilor experimentati si celor aspiranti de a-si testa abilitatile la maximum si de a-si satisface dorinta de a trai o experienta spectaculoasa. Concursul CARPATHIAN MTB EPIC ofera sansa fiecaruia de a-si testa propriile limite si de a experimenta cele mai EPICE rute de concurs din inima Carpatilor: 157 kilometri de pedalat intr-un cadru natural si 5,750 de metri de urcare in Carpatii Meridionali – Parcurile Nationale Bucegi si Piatra Craiului, pe durata a trei zile de concurs.

Indiferent daca alegi aventura 4-day EPIC, incepand cu un Prolog pe 21 septembrie, sau varianta 1-day Challenge din 24 septembrie, vei avea ocazia sa traieste o experienta unica si sa ai parte de o calatorie de descoperire a propriei persoane si atingerea unor noi limite. Evenimentul este conceput ca un concurs MTB full-service pe etape, cu format individual, singurul de acest fel din Romania, si se va desfasura la Cheile Gradistei – Resort Fundata, in judetul Brasov.

Sunt deschise inscrieri la preturi promotionale pentru CARPATHIAN MTB EPICCLICK AICI – si iti recomandam sa te grabesti sa iti rezervi locul la Start daca vrei sa beneficiezi de o taxa minima si de oferte speciale!

Primele 50 de rezervari pentru aventura 4-day EPIC sunt disponibile la 349 Euro de persoana, un pret special care include serviciile evenimentului detaliate la Experienta, pachetul de concurs, transportul din Race Village la linia de Start a primei etape, cinele festive de joi, vineri si sambata seara, pranzul de ramas bun organizat duminica si mesele de recuperare pentru fiecare cursa, incepand de vineri. Ulterior, preturile pachetelor vor creste treptat, ultima zi disponibila pentru inscrierea in acest concurs fiind 10 septembrie 2017. Pe durata procesului de inregistrare, participantii pot alege intre variate oferte de cazare in Race Village, pornind de la pretul de 50 euro de persoana pentru trei nopti de cazare.

Riderii care aleg 1-day Challenge  au un pret special de lansare de 89 Euro de persoana, valabil pentru primele 50 de rezervari. Aceasta oferta standard include serviciile competitiei detaliate la Experienta, pachetul de concurs, asigurarea de baza si pranzul de ramas bun organizat duminica. Servicii suplimentare, precum si cina festiva de sambata, pot fi achizitionate separat in cadrul procesului de inregistrare. Cazarea in Race Village nu  este disponibila pentru participantii inregistrati la 1-day Challenge. Verificati toate detaliile pe pagina oficiala a evenimentului la Info inscrieri.

Pe durata lunilor care preced CARPATHIAN MTB EPIC participantii au la dispozitie sfaturi utile despre nutritie si planuri de antrenament pe website. Pentru a sprijini pregatirea riderilor, MPG si World Class Romania vor organiza o tombola cu premii ce constau in 60 de vouchere de antrenament pentru cate o saptamana in cluburile World Class.

Evenimentul se bucura de increderea si sustinerea acordata de Banca Transilvania si Gatorade, in calitate de sponsori oficiali ai evenimentului, alaturi de sponsorul Mega Image si de furnizorii oficiali si partenerii BOSCH, GoldNutrition, World Class, SUUNTO, Federatia Romana de Ciclism si Cheile Gradistei. Suporterii CARPATHIAN MTB EPIC sunt Ambulanta de Biciclete – AmBike, Romania Salbatica si NTD Films. Ne sprijina si ne ajuta sa comunicam in permanenta si sa va informam: KISS FM, radioul oficial, Libertatea – Ringier, FreeRider.ro, eJobs, partener de recrutare, Biciclistul.ro, Inga Media, Comunicatedepresa.ro si BikeFM.ro.

Profita de oferta de lansare si traieste o aventura uimitoare la CARPATHIAN MTB EPIC!