Organizat de MPG Romania, evenimentul CARPATHIAN MTB EPIC ofera o experienta memorabila oricarui ciclist care indrazneste sa exploreze o zona considerata a fi una dintre ultimele regiuni salbatice din Europa.

Aceasta provocare MTB este conceputa pentru a testa limitele participantilor de-a lungul unei distante de 180 km parcursa pe bicicleta si o urcare de 8,100 de metri, pe durata a 4 zile de aventura cu un format SOLO. Nascuta din pasiune pentru sport si pentru natura, aceasta experienta noua si interesanta care se va desfasura in Carpatii Centrali ai Romaniei este programata sa aiba loc intre 16 si 19 august 2018 si prezinta doua optiuni de curse: o experienta EPICA de 4 zile – 4-day EPIC – sau o provocare de o zi – 1-day Challenge.

4 sau 1
zile de competitie
180 km
de MTB adevarat
8,100 m
de urcari EPICE

Peisajul uimitor, traseele care trec prin zonele muntoase de o frumusete nesfarsita, unde numai caprele negre indraznesc sa concureze, un Race Village la nivel Olimpic, conceptul de full-service – Eat, Sleep, Ride, o atmosfera prietenoasa si petreceri tematice vibrante, toate contribuie pentru a oferi o experienta de neuitat, care merita sa fie impartasita si apoi retraita.

CARPATHIAN MTB EPIC ofera o ocazie exceptionala pentru a traversa zone impadurite unice in Europa care pot fi explorate in incercarea de a-ti testa limitele fizice si mentale. Race Village-ul este gazduit de Complexul Cheile Gradistei – Resort Fundata, un loc fermecator in judetul Brasov, din Romania, si o locatie utilizata pentru competitiile Olimpice de biatlon.

Pedaleaza in forta. Cucereste Carpatii salbatici!

Depaseste-ti limitele

Nu lua totul de-a gata si nu te multumi cu putin. Lasa natura salbatica a Carpatilor sa iti fie sursa de motivatie pentru propria ta calatorie si revelatie.

Goneste pe trasee uimitoare

Am pus laolalta trasee provocatoare, multe dintre acestea nefiind explorate de ciclisti, toate traversand parcuri naturale si regiuni salbatice unice in Europa.

Bucura-te de atmosfera primitoare, de prietenie si de petreceri grozave

Ne vom asigura ca ziua lunga de cursa se va incheia intr-o companie placuta.