Cum sa ajungi acolo

Race Village

Locatia in care se vor desfasura toate activitatile din cadrul evenimentului este situata la Cheile Gradistei – Resortul Fundata, o statiune de nivel Olimpic, care a gazduit in trecut o serie de evenimente sportive internationale de prestigiu. Accesul se poate face usor prin transport auto si sunt disponibile locuri de parcare pentru toti ciclistii inregistrati.

Localizare Google Maps: click aici

Cu masina: la Cheile Gradistei – Resortul Fundata, poti ajunge urmand drumul national DN73 (Rucar-Bran-Moeciu). Apoi intri pe DN73F in Moeciu de Jos si urmezi indicatiile catre statiunea Cheile Gradistei – Resortul Fundata.

Cu trenul: nu exista rute de tren care sa iti permita accesul direct sau facil la Race Village.

Cu avionul/ transfer de la aeroport sau din oras: in cazul in care calatoresti cu avionul, poti opta pentru serviciul de transport in cadrul procesului de inscriere, valabil pentru o persoana si o bicicletala la pretul de 120 EUR. Te rugam sa ai in vedere ca te vom contacta pe masura ce ne apropiem de eveniment pentru a stabili time slot-ul de transport, ales dintre optiunile: Marti, 30 Iulie (16:00) | Miercuri, 31 Iulie (12:00) | Miercuri, 31 Iulie (17:00) | Duminica, 4 August (19:30) | Luni, 5 August (05:00) | Luni, 5 August (10:00). Daca ai nevoie de un transport special, la o zi / ora diferite de optiunile de mai sus, te rugam sa iei legatura cu noi cat mai rapid posibil. In functie de solicitarea ta, vom reveni cu detalii legate de costurile suplimentare implicate.