Descopera adevarata natura a mountain biking-ului.

4 sau 1
zile de concurs
173 km
de MTB pur
8,050 m
de urcari EPICE

Niciun compromis. 4 zile de mountain biking pur, in mijlocul ultimei regiuni salbatice din Europa. Am reunit trasee neexplorate de rideri, toate parte din parcuri naturale si regiuni salbatice, unice in Europa. Descopera experienta all-inclusive, care acopera totul, de la cazare in Race Village, la complexul de nivel Olimpic Cheile Gradistei Fundata, optiuni diverse de masa si servicii complete, menite sa te ajute sa te bucuri din plin de eveniment. Te asteptam in Carpatii Meridionali din Romania sa iei parte la o calatorie care iti va remodela fundatiile de mountain biker.

ARIANE LÜTHI, campiona editiei 2018 a CMTBE, 5 x campioana Absa Cape Epic

"Este o cursa foarte frumoasa si foarte, foarte tehnica, foarte grea. A fost foarte dura. Acesta este MTB pur."

GUSTAV LARSSON, Campion Olimpic

"Carpathian MTB Epic este cu adevarat o cursa placuta. Etapele sunt atat de faine pentru ca sunt grele, dar asa ar trebui sa fie mountain biking-ul."

FRANS CLAES, Castigator UCI Marathon Series 2017

"Este chiar salbatic, dar mi-am dorit aceste conditii extreme. De aceea iubesc ciclismul montan!"

CORY WALLACE, 2 x Campion Canadian MTB Marathon

"Cursa a fost salbatica iar traseul mi-a amintit de Canada, la fel de salbatic. A fost o experienta de mountain biking adevarata, cu trasee dure, urcari abrupte, iar coborarile au fost uimitoare. Aceasta este una dintre cele mai bune curse la care am participat. A fost uimitor."

Uita-te cu sufletul si asculta cu inima. Carpatii te astepata.