Organizare

Carpathian MTB Epic este o competitie organizata la un standard inalt de calitate, care va oferi ciclistilor straini si locali oportunitatea de a concura si de a descoperi frumusetea muntilor Carpati si a acestei tari si de a dezvolta piata de evenimente sportive atat la nivel local cat si regional.

Carpathian MTB Epic este punctul culminant al anilor de munca intensa, sustinut de pasiunea si determinarea echipei MPG (www.mpg.com.ro) si MTB Academy. Ne-am propus sa cream un eveniment epic atat pentru concurentii profesionisti, cat si pentru cei amatori si e o provocare lansata tie, ca participant, dar si intregii echipe de organizare. De aceea am acumulat experienta si pe durata organizarii a peste 60 de maratoane cicliste si de alergare ne-am explorat creativitatea si abilitatea de a organiza evenimente mari, am dezvoltat si am imbunatatit procedurile operationale si am creat o retea vasta de colaboratori pasionati.

Astazi, suntem incantati sa impartasim cu tine o experienta uimitoare pe care o consideram unica pentru piata noastra sportiva, utilizand un mix de peisaje frumoase si magice, pe care numai Romania le poate oferi, servicii exceptionale si o munca fabuloasa de echipa.

Noi credem in miscarea lumii prin sport si te provocam sa te alaturi si sa faci ca aceasta aventura epica sa devina a ta!

Comitet de Organizare

Catalin Mocuta - Director Financiar

Catalin are peste 30 de ani de experienta in domeniul investitiilor bancare si managementului sportiv.

Sanda Mocuta - Director de Marketing & Sponsorizari

Sanda crede in raspandirea bucuriei de miscare si da forta acestei echipe. Are o experienta de peste 20 de ani in Marketingul evenimentelor sportive.

Tudor Mocuta - Director de Eveniment

Perseverent si determinat, Tudor crede ca viitorul este luminos. In timpul sau liber, fie pedaleaza pe un traseu, fie urmareste cele mai recente inovatii in tehnologie. Motto-ul sau favorit: "As you think, so shall you become."

Razvan Juganaru - Director de Cursa

Pasiunea sa incontestabila pentru ciclism l-a facut sa devina campion national in mai multe sporturi, cum ar fi MTB si Cyclo-cross. Expertiza lui Razvan duce la limita provocarile si distractia din cadrul evenimentelor noastre.

Ciprian Chelariu - Director de Servicii

Are un spirit puternic, un zambet larg si... da tonul piesei! Cand ne planificam evenimentele, Ciprian se asigura ca fiecare lucru este bine pus la punct. Bonus, ofera o tona de energie si entuziasm echipei!

Marian Dumitru - Director de Operatiuni & Logistica

Este vorba despre crearea celor mai bune experiente si despre dezvoltarea maxima a unui eveniment. Cautand mereu idei noi si inovatoare, Marian este un coordonator aparte, energic si pasionat, care reactioneaza cel mai bine atunci cand se confrunta cu provocari dificile.

Nicoleta Pancu - Manager Race Office

Daca aveti nevoie de informatii de orice fel, Nico este intotdeauna acolo pentru a va ajuta sa gasiti raspunsul corect sau solutia potrivita. Ea este inima si sufletul evenimentului si gestioneaza totul cu o atitudine pozitiva si un zambet prietenos.

Joko Vogel - Membru Onorific & Consultant

Pasiunea sa este ciclismul si sportul in general, atat ca rider dar si ca organizator. Joko este initiatorul cursei de ultracycling www.tortour.com, al evenimentului de renume mondial PERSKINDOL SWISS EPIC si co-initiator al organizarii UCI Cyclocross World Championship in 2020 in Elvetia.