2019 Carpathian MTB EPIC

1-4 August. Wild. Rugged. EPIC.

Status inscrieri
Inscrierile sunt DESCHISE
Format
SOLO / individual
Varsta minima
19 ani

Iti multumim pentru interesul de a te alatura cursei Carpathian MTB Epic, un eveniment MTB pe etape cu adevarat unic si provocatoar, organizat in una dintre ultimele regiuni salbatice din Europa, muntii Carpati din Romania. Procesul de inscriere este realizat prin intermediul sistemului Riders Club (http://www.ridersclub.ro) & MPG Timing, partener oficial al MyLaps in Romania.

Te rugam sa te asiguri ca citesti, intelegi si este de acord cu toate documentele oficiale cu privire la inscrierea si participarea la eveniment. Inscrierea in cursa prespune consimtamantul implicit asupra regulilor cursei, termenilor si conditiilor de participare, politicii de retur si anulare a inscrierii descrise in Regulamentul oficial si pe pagina de Reguli.

Inscrierile sunt DESCHISE

Taxa de participare

Preturi speciale, reduse cu 45%, sunt disponibile la cerere, pentru riderii cu resedinta in Romania, prin intermediul programului de dezvoltare regionala a sportului de masa sustinut de Fundatia ProAm Events. Numarul de inscrieri disponibile la preturi speciale este limitat la 50. Discount-urile sunt oferite in ordinea primirii solicitarilor prin intermediul paginii Contact si se aplica doar pentru pretul de inscriere Standard al cursei 4-day EPIC, nu si pentru optionalele disponibile in procesul de inscriere.

Oferte de discount pentru cluburile de ciclism afiliate la federatiile nationale dar si oferte pentru grupurile de rideri sunt disponibile, la cerere, prin intermediul formularului de Contact.

Numar de inscrieri Taxa 4-day EPIC / fara upgrade-uri Taxa 1-day Challenge / fara upgrade-uri
Pana la 31 martie 2019 sau primele 50 inscrieri 649 Euro 49 Euro
Intre 1 aprilie si 30 iunie 2019 sau pana la 125 inscrieri 699 Euro 59 Euro
Dupa 1 iulie 2019 sau peste 125 inscrieri 749 Euro (disponibil acum) 69 Euro (disponibil acum)

Pachet de participare all-inclusive

4-day EPIC

Carpathian MTB Epic ofera o experienta full-service. Acoperim toate nevoile, de la cazare intr-un Race Village de nivel Olimpic, pana la nutritie si mese zilnice, servicii complete pentru cursa la Start si pe traseu iar pentru a completa experienta, oportunitati excelente pentru relaxare si distractie.

Pachetul Standard de participare include*: 

 • 3 nopti de cazare (1-4 august) in complexul de nivel Olimpic, Cheile Gradistei Fundata
 • Un plan de mese complet (mic dejun, mese de recuperare, cina) si petrecerea de ramas bun
 • Puncte de hidratare si alimentare pentru fiecare zi de concurs
 • Serviciile cursei (asistenta medicala, bike wash, asistenta mecanica, cronometraj, urmarire prin GPS, zona de relaxare si Chill-out etc.), toate descrise in sectiunea Pachete si Serviciile Cursei
 • Tricou tehnic Carpathian MTB Epic de calitate superioara / pro si medalie de participare

*Upgrade-urile sunt disponibile pentru a fi achizitionate separat, in procesul de inscriere. Printre ele se numara nopti suplimentare de cazare, servicii optionale, cum ar fi masajul de recuperare, asistenta mecanica premium etc. Toate upgrade-urile pentru cursa 4-day EPIC sunt deschise in sectiunea Pachete & Serviciile Cursei.

1-day Challenge

Riderii care aleg optiunea cursei de o zi beneficieaza de toate serviciile necesare pentru a se bucura de eveniment si de a profita din plin de experienta pe care acesta o ofera.

Pachetul Standard de participare include*: 

 • Petrecerea de ramas bun, de duminica
 • Serviciile cursei (asistenta medicala, bike wash, asistenta mecanica de baza, cronometraj, zona de relaxare si Chill-out etc.), toate descrise in sectiunea Pachete si Serviciile Cursei
 • Tricou oficial si medalie de participare

*Upgrade-urile sunt disponibile pentru a fi achizitionate separat, in procesul de inscriere. Printre ele se numara servicii optionale, cum ar fi masajul de recuperare. Toate upgrade-urile pentru cursa 1-day Challenge sunt deschise in sectiunea Pachete & Serviciile Cursei.

Plan de plata

Inscrierea pentru editia 2019 a Carpathian MTB Epic poate fi realizata prin intermediul unui plan de plata in transe, care elimina plata in avans a taxei totale de intrare. Suntem aici pentru a va ajuta sa stabiliti un plan de plata personalizat, pe baza urmatoarelor consideratii:

 • Planul de plata este disponibil pentru cei care se inregistreaza inainte de data de 31 martie. Toate solicitarile efectuate dupa data mentionata vor fi luate in considerare, dar nu pot fi garantate.
 • 40% din taxa de inscriere este necesara ca prim depozit, restul de 60% fiind platit in maxim 3 transe, cu datele de plata stabilite pentru fiecare participant in parte. Ultima transa trebuie platita pana la data de 1 iulie 2019. Inscrierea este validata numai dupa efectuarea tuturor platilor.
 • Toate platile in rate vor avea adaugata o taxa suplimentara de procesare, in valoare de 2% din valoarea sumei platite.
 • In cazul in care veti solicita o rambursare inainte de plata tuturor ratelor, veti fi eligibil pentru o rambursare de 50% din totalul platilor efectuate pana in prezent. Daca s-au efectuat toate platile, va fi aplicata politica de rambursare standard, descrisa aici.

Va rugam sa ne contactati pentru a stabili un plan de plata personalizat: Contact.

Ghid de inscriere

Te-ai blocat sau ai nelamuriri cu privire la inscriere? Urmeaza pasii de mai jos.

 • 1. PASUL 1 – Autentifica-te sau Creaza un nou cont Riders Club

  Inregistrarea in concurs poate fi accesata prin intermediul platformei de inscrieri Riders Club. Link-ul inscrierilor este disponibila in zona de sus a acestei pagini de indata ce se deschid inscrierile.

  In cazul in care nu ai deja un cont Riders Club, va trebui sa iti creezi unul. Te rugam sa ai in vedere ca in cazul in care ai participat la editiile anterioare ale Carpathian MTB Epic sau ale unei curse Riders Club deja ai un cont valid si nu este necesar sa creezi unul nou. In acest caz, te poti autentifica in contul personal cu e-mail-ul si parola setate initial, in momentul in care ai creat contul.

  Crearea unui cont Riders Club presupune validarea e-mail-ului asociat contului – in acest sens, vei primi un link de validare de indata ce ti-ai creat contul (verifica si folder-ul SPAM). Daca nu ai primit link-ul de validare, te rugam sa iei legatura cu noi prin intermediul paginii oficiale de Contact. De indata ce vei da click pe link-ul de validare a contului Riders Club, vei fi directionat catre formularul de inscriere in concurs, in Pasul 2.

 • 2. PASUL 2 – Completeaza formularul de inscriere

  Inregistrarea pentru eveniment poate fi accesata. Introdu toate detaliile necesare in formularul de inregistrare si alege toate upgrade-urile de care ai nevoie. Acceseaza sectiunea Pachete & Serviciile Cursei pentru a afla tot ceea ce trebuie sa stii despre ceea ce este inclus ca Standard in taxa de participare si ce este oferit ca upgrade optional.

  Daca ai solicitari speciale, te rugam sa ne contactezi prin intermediul paginii oficiale de Contact.

 • 3. PASUL 3 – Descrierea inscrierii & Plata

  In ultima pagina a inscrierii, te rugam sa verifici ca toate datele introduse in formularul de inscriere sunt corecte, inclusiv alegerea upgrade-urilor optionale, daca este cazul.

  Poti sa alegi sa faci plata online, prin intermediul procesatorului PayU, una dintre cele mai mari platforme de plati online din Europa. De asemenea, ai optiunea de a solicita sa faci un transfer bancar, caz in care vei fi contactat in cel mult 48 de ore.

 • 4. PASUL 4 – Validarea Inscrierii si a Platii

  De indata ce plata a fost validata, vei primi un e-mail ce va contine sumarul inscrierii si optionalelor pe care le-ai ales. Listele de participanti vor fi disponibile cu aproximativ 2 saptamani inainte de startul cursei. Pentru intrebari legate de prezenta ta la eveniment, te rugam sa ne contactezi prin intermediul paginii oficiale de Contact.