Presa

Acreditari media

Cererile de acreditare pentru presa sunt deschise pana la data de 1 iulie 2019. Te rugam sa te asiguri ca ai depus cererea completand formularul de acreditare de mai jos. Daca nu participi la eveniment singur(a), te rugam sa completezi formularul pentru fiecare membru al echipei tale. Vei fi contactat de un reprezentant al echipei de PR de indata ce cererea ta a fost procesata, in cel mult 14 zile de la depunere.

Inscrierile reprezentantilor mass-media la curse sunt disponibile insa numarul de locuri este limitat. Participarea trebuie anuntata prin trimiterea unui mesaj impreuna cu argumentele necesare care sa justifice scopul intrarii in competitie a jurnalistului. Inscrierea in cursa trebuie facuta in perioada deschisa pentru inregistrari tuturor concurentilor!

Pachetul de acreditare poate include, de la caz la caz, urmatoarele: transfer de la aeroport pentru reprezentantii mass-media care vin din afara tarii, cazare si masa, acces la toate resursele media la eveniment, cum ar fi Biroul de presa din Race Village, accesul la zona de Start/Finish, la comunicatele de presa, fotografiile si continutul video disponibil pentru public ale evenimentului Carpathian MTB Epic.

Asigura-te ca oferi informatii detaliate despre experienta si munca ta in domeniul jurnalistic, prezentand povestiri autentice si cunostinte despre competitiile sportive/cicliste. Te rog sa retii faptul ca toate cererile de acreditare media sunt supuse analizei inainte de aprobare si trebuie sa includa acoperirea media garantata si profesionista a acestei competitii inainte, in timpul si dupa incheierea evenimentului.

Acceseaza formularul de acreditare pentru Carpathian MTB Epic

Pentru mai multe informatii, te rugam sa ne contactezi prin e-mail la: media@mpg.com.ro.

Biroul de presa

Biroul de presa va fi situat in Race Village, la o mica distanta de linia de Start / Finish. Biroul este deschis doar publicatiilor mass-media acreditate si ofera Wi-Fi gratuit, acces la imprimante si bauturi racoritoare.

Contacte utile

PR Manager – Andreea Retea (andreea.retea@wefflermark.com)