CARPATHIAN MTB EPIC, un eveniment de succes cu sprijinul sponsorilor si partenerilor

09.25.2017

Pe langa numeroasa echipa de organizare, editia din 2017 a beneficiat de suportul a zeci de sponsori, parteneri, jurnalisti, voluntari

CARPATHIAN MTB EPIC 2017 a fost o desfasurare de forte ampla ce a necesitat un an de pregatire, dintre care ultima jumatate a constat in pregatiri intense!

Organizat in premiere de ACS MPG, evenimentul a constat intr-o competitie de ciclism montan full-service, de tipul “eat, ride & sleep”, care a dorit sa le ofere participantilor toate conditiile pentru a participa si concura fara griji in inima Carpatilor. Pe langa cazare, mic dejun, mese de recuperare si cine festive, echipa noastra a dorit sa puna in scena un concurs pe etape la un standard ridicat, cu o atmosfera sportiva excelenta.

In cadrul evenimentului, in zona de Start/Finish ciclistii au avut un cort special amenajat de Gatorade pentru incalzire inainte de curse, dar si o serie o serie de circuite externe asigurate de Cheile Gradistei – Fundata, un cort dedicat verificarilor tehnice si reparatiilor efectuate de Ambulanta de Biciclete, si au beneficiat de serviciul Bike Wash asigurat de BOSCH, unde bicicletele au fost bine curatate in fiecare zi. Energia si hidratarea concurentilor au fost asigurate de Banca Transilvania cu bauturi fresh, de GoldNutrition prin produse speciale de nutritie si de Gatorade, care a oferit bautura sportiva in Race Village, cat si pe trasee. SUUNTO a fost prezent cu produse de cronometrare, utile in concurs. Dupa curse, toata lumea s-a relaxat si distrat in cadrul cinelor tematice oferite de Tuborg si Kaufland X-trem: au mancat bunatati traditionale, au povestit aventurile de peste zi la un foc de tabara si s-au delectat cu muzica autentica romaneasca si dansuri populare. Pe trasee, punctele de alimentare au fost asigurate de Kaufland X-trem si dotate cu fructe, apa, geluri energizante si bautura sportiva Gatorade.

Spectatorii si sustinatorii riderilor au urmarit LIVE timp de 3 zile intreaga actiune, pe Youtube si pagina Facebook Riders Club. In plus, in fiecare seara, pe durata celor 3 zile de concurs, 22-24 septembrie, au fost programate emisiuni in direct cu rezumatul etapelor CARPATHIAN MTB EPIC, sustinute de Alex Ciocan si Catalin Sprinceana. Acestea sunt difuzate pe Pro X – Sport.ro, Telekom Sport si TVR HD, iar programul transmisiunilor TV si Live a fost publicat pe pagina oficiala a evenimentului http://www.carpathianmtb.ro/roclick aici.

CARPATHIAN MTB EPIC 2017 este o competitie sustinuta de Banca Transilvania si Gatorade, sponsorii oficiali ai evenimentului, alaturi de furnizorii oficiali si partenerii Kaufland X-trem, BOSCH, GoldNutrition, World Class, SUUNTO si Cheile Gradistei. Competitia beneficiaza de sprijinul autoritatilor: Ministerul Tineretului si Sportului, Ministerul Turismului, Ministerul Apelor si Padurilor, Romsilva, Administratiile Parcului National Piatra Craiului si Parcului Natural Bucegi, Federatia Romana de Ciclism, Primaria Orasului Sinaia, Consiliul Judetean Brasov si Conventia Carpatica – Centrul pentru Romania, precum si de cel al suporterilor Tuborg si Krönenbourg 1664 Blanc, Mio Technology, Ambulanta de Biciclete – AmBike, Romania Salbatica si NTD Film. Ne sprijina si ne ajuta sa comunicam in permanenta si sa va informam: Pro X – Sport.ro, http://www.sport.ro, www.prosport.ro, Telekom Sport, TVR HD, KISS FM, Libertatea – Ringier, FreeRider.ro, eJobs, partener de recrutare, Biciclistul.ro, INGA Media, Comunicatedepresa.ro, Transilvania 365, Buna ziua BRASOV si BikeFM.ro.

Rezultatele Etapei 1, 2 si 3 pot fi consultate pe pagina oficiala a evenimentului, click aici. Zeci de imagini care surprind momentele cheie ale competitiei au fost deja incarcate pe pagina Facebook Riders Club, iar in curand sute de poze vor fi publicate in albume.

Pe aceasta cale dorim sa le adresam multumiri speciale fotografilor talentati care au fost alaturi de concurenti in toate cele 4 zile de eveniment: Brindusa Mutoiu, Janos Cherestes, Hila Tibi si Traian Olinici.

Va multumim tuturor pentru sustinere si increderea acordata!