Joko Vogel se alatura echipei Carpathian MTB Epic!

02.16.2018

Daca ai asteptat sa te bucuri si in Romania de organizarea si atmosfera concursurilor internationale celebre de ciclism, sa faci fata unor provocari competitionale incredibile care sa iti satisfaca deplin pasiunea pentru acest sport, sa porti cu mandrie tricoul acestui concurs multi-etapa, atunci editia a II-a a Carpathian MTB Epic 2018 vine in intampinarea acestor dorinte.

Evenimentul, ce se va desfasura in Carpatii Meridionali in perioada 16-19 august 2018, aduce o veste de ultima ora pentru ciclisti. Joko Vogel, binecunoscutul organizator elvetian de competitii multi-etapa si ultra-ciclism cu renume mondial, s-a alaturat Consiliului de organizare al Carpathian MTB Epic!

Joko Vogel, originar din Zürich, este co-fondatorul SWISS EPIC, celebra competitie internationala multi-etapa organizata in Elvetia, care face parte din Cape Epic MTB Series ce include alte doua curse renumite pe scena lumii: Absa Cape Epic, din Sudul Africii, si The Pioneer, din Noua Zeelanda. Joko este co-fondator si organizator al celui mai mare concurs de ultra-ciclism din lume TORTOUR, organizat in Alpii elvetieni, care provoaca participantii la o experienta extrema si continua pe durata a doua zile.

Pasiunea sa este ciclismul si sportul in general, atat din perspectiva de participant, cat si din cea de organizator. Joko este co-initiator si organizator al UCI Cyclocross World Championship, eveniment ce va avea loc in 2020 in Elvetia.

Ne bucuram de increderea acordata de Joko Vogel si salutam prezenta sa in cadrul echipei Carpathian MTB Epic!