Noutatile editiei a II-a a Carpathian MTB Epic

02.14.2018

In 2018, competitia Carpathian MTB Epic ofera tuturor participantilor ocazia sa isi testeze pasiunea, rezistenta si dorinta de a cuceri cararile salbatice ale Carpatilor intr-o atmosfera de concurs cu totul speciala. Evenimentul se va desfasura in aceeasi locatie din judetul Brasov, fiind gazduit de statiunea de nivel olimpic Cheile Gradistei – Fundata in perioada 16-19 august 2018.

Pentru cea de a II-a editie a Carpathian MTB Epic sunt valabile urmatoarele noutati:

  • Premiile in bani se vor aloca dupa o grila de premiere comparabila cu cea utilizata in etapele de Cupa Mondiala. Valoarea totala a premiilor va fi mai mare fata de editia anterioara si va depasi 30.000 euro.
  • 4-day EPIC ia startul joi, 16 august, si include un Prolog obligatoriu, important pentru realizarea clasamentelor generale, si 3 etape zilnice de competitie: fiecare cu o distanta de 60 km, pe un traseu distinct de concurs si cu provocari pe masura, cu puncte de plecare si de sosire amenajate la Cheile Gradistei – Fundata.
  • Cursa 1-day Challenge are loc duminica, 19 august, pe un traseu mai scurt, de 40 km, special realizat pentru a oferi riderilor amatori ocazia de a se bucura de o experienta mountain bike autentica, in cadrul unui concurs international de top.
  • Pachetul de participare, atat pentru 4-day EPIC, cat si pentru 1-day Challenge, este all-inclusive, oferind concurentilor o experienta completa „eat, sleep and ride”. Sunt incluse toate necesitatile, de la cazare intr-o statiune cu facilitati sportive de top, pana la planuri de nutritie si alimentatie, servicii complete specifice competitiei in zona de Start/Finish si pe traseu. Programul include si ore placute de relaxare, cu divertisment atent ales.
  • Pachetul de servicii si beneficii este setat dupa standarde internationale de organizare si cuprinde: inscriere in concurs; numar cu cip de cronometrare, completat de un dispozitiv individual de urmarire electronica pe traseu – tracking – cu buton de SOS, sau o aplicatie specializata pe mobil; tricou tehnic de ciclism cu un design special al editiei Carpathian MTB Epic 2018; polita de asigurare de baza; cazare, cu pat in camera Twin, impartita cu alt rider; mic dejun, masa dupa cursa, cina in cadrul petrecerilor tematice si un pranz de ramas bun in ultima zi a concursului; puncte de alimentare si hidratare in zona Start/Finish si pe trasee dotate cu apa, bautura izotonica, fructe si alte produse alimentare energizante; vestiar si garderoba; servicii tehnice pentru bicicleta; servicii de asistenta medicala; comunicatii de urgenta atat in Race Village cat si pe trasee; spalare de biciclete; medalie de Finisher cu un design original. Sunt disponibile si servicii optionale ce pot fi incluse in pachet, detaliate la rubrica Experienta.
  • Este introdus serviciul de transfer de la / catre Aeroportul International „Henri Coanda” din Bucuresti. Detalii gasesti prin click aici.
  • Preturile au inregistrat cateva schimbari importante si difera in functie de cursa pentru care ai optat, de data si numarul de persoane inscrise pana la acel moment. Pentru a vedea detaliile si regulamentul de concurs click aici.
  • Pentru ciclistii cu rezidenta in Romania sunt disponibile oferte speciale, la cerere. De asemenea, reduceri sunt oferite prin intermediul Programului regional de dezvoltare pentru evenimente sportive de masa implementat de Fundatia ProAm Events. Termenul limita pentru inregistrare este 30 iunie 2018 si numarul de rezervari cu discount este limitat la 50 de persoane, dupa regula „primul venit, primul servit”.
  • Cluburile de ciclism afiliate Federatiilor Nationale si grupurile mari de ciclisti beneficiaza de reduceri, pe baza de solicitare.
  • Consiliul de organizare al evenimentului beneficiaza din acest an de prezenta lui Joko Vogel, organizatorul elvetian al renumitelor competitii de ciclism PERSKINDOL SWISS EPIC si TORTOUR. Afla mai multe despre acest subiect prin click aici.

Iti reamintim ca inregistrarea in competitia Carpathian MTB Epic este permisa numai concurentilor cu varsta minima de 19 ani, implinita cel tarziu in prima zi a concursului.

Salutam si apreciem sustinerea deosebita acordata pentru acest eveniment a urmatorilor sponsori si parteneri: Bancii Transilvania si Gatorade, sponsorii oficiali; BOSCH, GoldNutrition,  Federatia Romana de Ciclism si statiunea Cheile Gradistei – Fundata, furnizori oficiali si parteneri, si DHL Express Romania, partener logistic; Ambulanta de Biciclete – AmBike, Romania Salbatica si NTD Films, suporteri de incredere. Ne sprijina si ne ajuta sa comunicam in permanenta si sa va informam: Radio GUERRILLA, FreeRider.ro, Biciclistul.ro, RomaniaPozitiva.ro, Ireporter.ro, BikeEvents.ro si SportsPlanner.com.

Rezerva-ti locul acum in cea mai uimitoare cursa din inima Carpatilor!